Užas: Odrezala penis mužu i bacila ga u WC šolju

Kad se kasnije predala policiji, rekla im je da je odrezani penis bacila u toaletu jer je čula da ga je moguće ponovno pričvrstiti.

27.12.2023. 17:40
  • Podijeli:
saka_zena_tuca_nasilje-63e68eccf3288.webp Foto: Pixabay

 Žena iz Brazila koja je svom suprugu odrezala penis i bacila ga u WC šolju rekla je policiji da je to učinila nakon što je saznala da je on spavao s njenom 15-godišnjom nećakinjom, piše Daily mail.

Žena (34) je rekla policajcima u Atibaiji u blizini Sao Paula u Brazilu da je to učinila tako da je prvo namamila supruga da ode s njom u krevet. Zatim mu je vezala ruke i noge za krevet, a onda mu je odrezala muškost, javljaju lokalni mediji, prenosi Daily mail.

Nakon što je fotografisala odrezani organ, bacila ga je u WC šolju.

Kad se kasnije predala policiji, rekla im je da je odrezani penis bacila u toaletu jer je čula da ga je moguće ponovno pričvrstiti.

Policiji se predala sama. Ušla je u policijsku stanicu s bratom i rekla:

"Dobro veče policajče, došla sam se predati jer sam upravo odrezala penis svom suprugu".

Sada je u pritvoru i optužena za pokušaj ubistva. istraga je u toku, a policija još nije komentarisala njene tvrdnje o tome da joj je suprug spavao s 15-godišnjom nećakinjom.

Suprug (39) je pronađen živ i hitno je prebačen u bolnicu, no za sada nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju, prenosi Jutarnji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()