Ubijeni zatvorenici! Držali zaposlene kao taoce, tražili transport

Ruski mediji naveli su da su među zatvorenicima koji su držali taoce bila lica povezana sa terorizmom i pristalice organizacije "Islamska država".

16.06.2024. 11:44
  • Podijeli:
Tan2024-06-1611242299_8 talačka kriza rusija AP Photo-666eb0d803979.webp Foto: Tanjug/AP Photo

Zarobljenici koji su jutros u istražnom pritvoru u Rostovu kao taoce uzeli dvojicu zaposlenih, su likvidirani, saopštila je Federalna kazneno-popravna služba.

Taoci su oslobođeni i nisu povrijeđeni, dodaju iz službe, prenosi RIA Novosti.

Ruski mediji naveli su da su među zatvorenicima koji su držali taoce bila lica povezana sa terorizmom i pristalice organizacije "Islamska država".

Agencije za sprovođenje zakona ranije su saopštile da su zatvorenici tražili transport. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()