Tinejdžer ubio tri osobe: Pucao u majku sa bebom

On je mladoj majci pucao u leđa dok je pokušavala da pobjegne uz stepenice sa djetetom u naručju.

16.10.2023. 17:00
  • Podijeli:
pucnjava švedska Anders Wiklund TT News Agency via AP tanjug-64870a5b90515.webp Foto: Anders Wiklund TT News Agency via AP / Tanjug

Tinejdžer (16) iz Švedske za dva dana ubio je tri osobe i trenutno se nalazi u pritvoru.

Momak je u petak uveče ušao u jednu kuću u Tulingu kod Stokholma u kojoj su bile dvije žene i nekoliko djece, piše Bild.

Mladić je pucao u žene, a djecu ostavio fizički nepovrijeđenu. Kada se taksijem udaljio sa mjesta zločina, policija je uspjela da ga uhapsi, a u automobilu je pronašla i automatsko oružje.

Policija i tužioci su sigurni da je isti napadač ubio čoveka u kući u Vestbergi dan prije dvostrukog ubistva.

Takođe, navodi se da je 16-godišnjak teško povrijedio ženu i njenu bebu.

On je mladoj majci pucao u leđa dok je pokušavala da pobjegne uz stepenice sa djetetom u naručju.

Policija je objavila nekoliko detalja o žrtvama dvostrukog ubistva iz bezbjednosnih i istražnih razloga. Jedna žrtva je imala oko 20, druga oko 60 godina. Mlađa žena je bila student prava. U slobodno vrijeme pomagala je mladima da steknu uporište na tržištu rada.

Švedska se suočava sa porastom nasilje usljed borbi bandi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()