Registrovana erupcija vulkana

Vlada je objavila treći stepen upozorenja na petostepenoj skali na erupciju za Suvanosedžimu u Japanu

13.01.2024. 18:35
  • Podijeli:
erupcija vulkana ontake, planina ontake - 28 sept 2014 - profimedia-65a2cd0642e5d.webp Foto: Profimedia

Na udaljenom japanskom ostrvu Suvanosedžima na jugozapadu Japana registrovana je erupcija vulkana, saopštile su danas lokalne vlasti.

Japanska medijska kuća "NHK" javila je, pozivajući se na policiju prefekture Kagošima, da nisu prijavljena oštećenja nakon erupcuje.

Vlada je objavila treći stepen upozorenja na petostepenoj skali na erupciju za Suvanosedžimu, čime je zabranjen ulazak u oblasti oko vulkana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()