Pucnjava u akvaparku! Među povrijeđenima i osmogodišnje dijete

Šerif Bušard je novinarima rekao da se čini da je pucnjava bila nasumična i da ne postoji očigledna veza između napadača i povrijeđenih.

16.06.2024. 08:56
  • Podijeli:
rotacija policija milicija pixabay-6617ace64678a.webp Foto: Pixabay

Devetoro ljudi povrijeđeno je u pucnjavi u akvaparku u gradu Ročesteru u američkoj saveznoj državi Mičigen kada je napadač koji je izašao iz vozila ispalio 28 hitaca iz pištolja, saopštila je policija.

Nakon što je pucao u akvaparku, napadač je otišao kući i izvršio samoubistvo, izjavio je šerif okruga Oukland Majkl Bušard.

Napadač se dovezao do vodenog parka i otvorio vatru iz poluautomatskog pištolja, koji je zatim dva puta ponovo napunio.

Šerif Bušard je novinarima rekao da se čini da je pucnjava bila nasumična i da ne postoji očigledna veza između napadača i povrijeđenih.

Prema njegovim riječima, policija je stigla na mjesto zločina za dva minuta od momenta kada je pozvana, a identitet napadača je brzo otkriven, nakon čega se policija uputila ka njegovoj kući i opkolila je.

Naveo je da je jedan od povrijeđenih u napadu, osmogodišnji dječak, u kritičnom stanju, dok je njegov četvorogodišnji brat, koji je upucan u butinu, u stabilnom stanju.

Bušard je dodao da je u kritičnom stanju i žena stara 39 godina, koja je upucana u abdomen i noge, prenosi RTRS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()