Poginuo dopisnik RIA Novosti, povrijeđena tri novinara

Rusko ministarstvo odbrane tvrdi da je Kijev izveo napad na novinare koristeći kasetnu municiju

22.07.2023. 14:33
  • Podijeli:
Rostislav Žuravljov Ria Novosti-64bbcc4f125c0.webp Foto: RIA Novosti

Ratni dopisnik ruske novinske agencije RIA Novosti je poginuo, a još tri ruska novinara ranjena su danas u ukrajinskom granatiranju u blizini linije fronta u regionu Zaporožja, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane.

RIA Novosti su objavile da je poginuo njihov ratni dopisnik Rostislav Žuravljov.

Ministarstvo je navelo da je Kijev izveo napad na novinare koristeći kasetnu municiju.

Povrijeđen je fotoreporter RIA Novosti Konstantin Mihalčevski, kao i dopisnici ruske agencije Izvestija Roman Polšakov i snimatelj Dmitrij Šikov, javila je REN TV.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()