Peskov: Neosnovane optužbe protiv Moskve zbog gladi u Africi

Peskov je dodao da Rusija zauzima veoma odgovoran stav kada se radi o snabdijevanju Afrike hranom

01.09.2023. 13:30
  • Podijeli:
peskov-anadolija.jpg

Izjave Kijeva u kojem se Rusija poziva na odgovornost za glad u Africi nisu osnovane niti ispravne, istakao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je novinarima rekao da Kijev namjerno isrkivljuje istinu.

"One su apsolutno neosnovane, pogrešne. Ovo je namjerno iskrivljivanje realnosti u smislu da je nedostatak žitarica i hrane na afričkom kontinentu nekako povezan sa našom zemljom. To nije slučaj", naglasio je Peskov.

Peskov je dodao da Rusija zauzima veoma odgovoran stav kada se radi o snabdijevanju Afrike hranom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()