Papa napustio bolnicu, vratio se u Vatikan

Blagi grip

28.02.2024. 13:25
  • Podijeli:
papa franja, 16 dec 2023 - profimedia-6581c211cb702.webp Foto: Profimedia

Pogrlavar Rimokatoličke crkve papa Franjo vratio se u Vatikan nakon što je podvrgnut određenim medicinskim pregledima u bolnici na ostrvu Tibar u Rimu, saopšteno je iz sjedišta Katoličke crkve.

Papa je otišao u bolnicu nakon sedmične opšte audijencije.

On je rekao vjernicima ranije tokom dana da se ne osjeća dobro.

Papa Franjo, koji je nedavno imao niz zdravstvenih problema, otkazao je termine za subotu, 24. februara, i ponedjeljak, 26. februara, zbog onoga što je Vatikan nazvao "blagim gripom". 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()