Očuh izbo majku nožem, a njenog sina vezao lisicama

Snimak šokirao javnost

28.12.2023. 14:50
  • Podijeli:
ubistvo-658d5f2ed3619.webp Foto: X-com

Stravičan snimak stiže iz Rusije koja prikazuje tinejdžera koji s lisicama na rukama, bez odjeće po ledenoj zimi, trči po ulicama nekog grada. Istina je još strašnija: bježao je od očuha koji je nasmrt nožem izbo njegovu majku, piše "Daily Mail".

Vitalij Ormandži (42) uzeo je za taoce bivšu suprugu Anu Boltnevu (36) i njenog sina Bogdana (16) u Sterlitamaku, drugom najvećem gradu u Baškiriji, ruskoj republici. Oboje je tukao i udarao bejzbol palicom i uz prijetnju pištoljem od njih tražio novac, pišu ruski mediji. Dječak je uspio pobjeći uprkos tomu što su mu ruke bile vezane lisicama.

Na snimku nadzornih kamera vidi se kako trči do stana svog prijatelja, odakle je pozvana policija. Cijenjena ruska aktivistkinja za ljudska prava i borbu protiv porodičnog nasilja Aljona Popova rekla je da je dječakova majka bila mrtva kada je policija stigla na mjesto zločina. "Ubica ju je nekoliko puta izbo i nožem joj prerezao ključnu kost i vrat", rekla je.

"Kada se bivša supruga vratila kući, došlo je do svađe između nje i optuženog, tokom koje je sin ubijene uspio pobjeći i pozvati policiju. U to vrijeme nasilnik je žrtvi zadao nekoliko uboda nožem u predjelu vrata i grudi. Žena je od zadobijenih povreda umrla na licu mjesta. Izbezumeljni dječak kasnije je policiji ispričao kakvu je golgotu prošao", ispričala je Popova.

Dječak je policiji otkrio da je bio sam kod kuće kada je njegov očuh provalio u stan. Uperio je pištolj u njega, vezao mu ruke i noge, začepio mu usta i uzeo mobilni, izvijestila je policija.

"Ubica je rekao da je sve planirao tri mjeseca", rekla je Popova.

Ona je upoznata sa slučajem.

"Kada je Ana ušla u stan, napao ju je, počeo tući i tražiti novac. I nju i Bogdana je mlatio šakom i palicom koju je donosio sa sobom. Dok je pokušao vezati Anu, Bogdan se uspio osloboditi i pozvati pomoć.

Policija je potvrdila da je Vitalij Ormandži pritvoren i optužen za ubistvo. Napustio je mjesto zločina, ali je uhapšen sljedeći dan dok je bio u automobilu.

Sudski dokumenti prikazuju da je Ana Boltneva dva puta prijavljivala Ormandžija zbog porodičnog nasilja, znao ju je tući po nekoliko sati, prijetiti nožem, čupati za kosu i prijetiti flašom kiseline.

Žrtva je povukla obje prijave te je pokušala nasamo riješiti probleme s Ormandžijem, pokazuju dokumenti, prenosi "Jutarnji".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()