Nova uzbuna u Moskvi: Evakuiran tržni centar zbog dojave o postavljenoj bombi

Prema njegovim riječima, tokom bezbjednosne provjere iz zgrade su evakuisani svi posjetioci i osoblje

25.03.2024. 15:35
  • Podijeli:
moskva, teorirstički napad, koncertna hala krokus - 23 mart 2024 - profimedia (3)-65fe7bf324985.webp Foto: Profimedia

Posjetioci i osoblje tržno-zabavnog centra Mozaik, na jugoistoku Moskve, evakuirani su zbog anonimne prijetnje o postavljenoj eksplozivnoj napravi, rekao je za ruske medije predstavnik hitnih službi prijestonice.

"Anonimni poziv s prijetnjom bombom u tržnom centru Mozaika u ulici 7. Kožuhovskaja, zgrada 9", rekao je sagovornik ruske agencije.

Prema njegovim riječima, tokom bezbjednosne provjere iz zgrade su evakuisani svi posjetioci i osoblje.

Lažne dojave o bombama u različitim gradovima Rusije učestale su od kraja 2019. godine, a usmjerene su na sudove, tržne centre, metro stanice, zrakoplovnu i željezničku infrastrukturu, škole i medicinske ustanove.

Da podsjetimo, ranije danas evakuirana je bolnica u Moskvi također zbog prijetnje bombom.

"Evakuacija je izvršena, pacijenti i osoblje su odvedeni na bezbjednu udaljenost. Specijalne službe su na licu mjesta", rekao je direktor centra Oleg Karpov.

On je istakao da su pacijenti povrijeđeni u terorističkom napadu u Krokus siti holu u drugoj zgradi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()