Nije šala: Pobjegao lav iz cirkusa

Alesandro Grando, gradonačelnik Ladispolija, objavio je upozorenje na društvenim mrežama, rekavši da policija pomaže osoblju cirkusa u potrazi za životinjom.

11.11.2023. 21:50
  • Podijeli:
lavovi-anadolija.jpg

Lav je pobjegao iz cirkusa u gradiću u blizini Rima, a lokalno stanovništvo je pozvano da ostane kod kuće dok traje potraga u koju je uključena i policija.

Alesandro Grando, gradonačelnik Ladispolija, objavio je upozorenje na društvenim mrežama, rekavši da policija pomaže osoblju cirkusa u potrazi za životinjom.

"Lav je pobjegao iz cirkusa", napisao je gradonačelnik, precizirajući da je zvijer uočena blizu potoka koji se nalazi u blizini cirkusa.

On je stanovnicima ovog grada savjetovao da budu veoma pažljivi i da izbjegavaju izlaske do daljeg.

Predviđajući moguće tužbe, Grando je pojasnio da on nije odobrio prisustvo cirkusa s lavovima u gradu, ali da nema ovlaštenja da to spriječi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()