Kad nam se vraćaju vrućine

Vikend topao

03.07.2024. 15:30
  • Podijeli:
vrucine-ljeto-leto-anadolija-4-.jpg

U narednim danima u BiH se očekuje sunačanije i toplije vrijeme, ali biće uslova za kratkotrajnu kišu, kazala je Milica Đorđević, meterolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda i dodala da se ne očekuju intenzivne nepogode barem sedam do deset dana.

"Danas i sutra nas očekuje ugodno toplo,kad temperatura neće biti previoske, ali od petka i za vikend očekujemo temperature i do 35 stepeni", kazala je Đorđevićeva i ističe da se  vrućine vraćaju ali ne onako jak toplotni talas kao što je bilo u ranijem periodu.

"Treba napomenuti da ni blizu nismo gotovi  što se tiče nepogoda za ovo lejto, jer uvijek kada imamo veoma tople periode i prodore malo hladnijeg vazduha to je idealno za pojavu lokalnih  nepogoda, tako da smo za sada mirini ali ne bi treblo da nas iznenadi u drugom dijelu ljeta", kazala je Đorđevićeva.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()