Nepoznata osoba ukrala božićne poklone gluhom djetetu

Među poklonima su bila i pomagala za njenu dvogodišnju kćerkicu

04.12.2022. 22:30
  • Podijeli:
pokloni_krada_foto_YT-638cf6e2d1964.webp Foto: YouTube

Šokirana majka je zatekla "stvarnog Grincha" kako krade božićne poklone njenom gluhonijemom djetetu, i to sa kućnog praga.

Victoria Bees je na videonadzoru zatekla lopova usred bijelog dana u njenom domu u britanskom Cheltenhamu.

Ukradene su kutije u kojima su bili pokloni vrijedni nekoliko stotina eura, a kupljeni su na sniženju u toku Crnog petka.

Kako kaže Victoria, potrošila je sav budžet izdvojen za Božić, kako bi obradovala svoje kćerke, dvogodišnjakinju koja je nagluha, te petogodišnjakinju.

Među poklonima su bila i pomagala za njenu dvogodišnju kćerkicu.

"Znam da se svako bori kroz život i snalazi, ali kako neko može tako nisko pasti? Bila sam razočarana, ali sada sam samo ljuta. Znam kako je boriti se, prostirem se onoliko koliko sam duga, ali nikada ne bih ni pomislila da ukradem od nekoga drugog", kazala je.

Za lopova je kazala kako je doslovno ukrao Božić njenoj djeci.

"Pravi Grinch. Neke stvari sam uspjela ponovo dobiti iz prodavnica, ali neke od popularnih dječijih igračaka više nisu na prodaji", dodala je.

Na kameri je, također, vidjela da je osoba koja je ukrala poklone zapravo ženskog roda, što je, kako kaže, još više razočaralo.

"Nadam se da će je gristi savjest to što je ukrala nešto od jedne porodice", istakla je.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()