Medvedev: "Oružje NATO-a koje je poslato Ukrajini u velikoj mjeri se koristi u Izraelu"

On je upozorio da će to oružje, kao i ono koje su američke snage ostavile prilikom napuštanja Avganistana, biti dalje nekontrolisano korišteno na svim problematičnim mjestima

09.10.2023. 17:55
  • Podijeli:
Dmitrij Medvedev_Foto Sputnik Reuters-63c9175170448.webp Foto: Sputnik / Reuters

Oružje NATO-a koje je poslato Ukrajini u velikoj mjeri se koristi u Izraelu, naveo je zamjenik predsjedavajućeg Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev u objavi na "Telegramu".

"Vidi, vidi... Moji NATO prijatelji, to je to, zar ne? Oružje koje je isporučeno neonacističkom režimu u Ukrajini u širokoj mjeri se koristi u Izraelu", napisao je Medvedev.

On je upozorio da će to oružje, kao i ono koje su američke snage ostavile prilikom napuštanja Avganistana, biti dalje nekontrolisano korišteno na svim problematičnim mjestima, prenio je TASS.

Medvedev je napomenuo da su "korumpirane ukrajinske vlasti i ranije imale naviku da prodaju sve što im padne u ruke".

"Oni su krali gas, naftu, hranu i materijale - sve što im se našlo na putu. Biće samo gore. Očekujte da se projektili, tenkovi i avioni iz Kijeva uskoro pojave na crnom tržištu", dodao je Medvedev.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()