Mask govorio o Sorošu: On je mizantrop koji mrzi čovječanstvo

Mask takođe ističe da je Soroševa ključna vještina "uočavanje mogućnosti za arbitražu"

01.11.2023. 07:28
  • Podijeli:
Ilon Mask_Elon Musk_Foto Reuters-647eddc344e37.webp Foto: Reuters

Američki preduzetnik Ilon Mask nazvao je milijardera i šefa Fonda za otvoreno društvo Džordža Soroša mizantropom koji u osnovi mrzi čovječanstvo na fundamentalnom nivou.

-Soroš u osnovi mrzi čovječanstvo i podržava planove koji erodiraju tkivo civilizacije -rekao je Mask u intervjuu američkom publicisti Džou Roganu.

Mask takođe ističe da je Soroševa ključna vještina "uočavanje mogućnosti za arbitražu".

-Soroš je uvidio da je bolji povraćaj ulaganja potrošiti ogromne količine novca na lokalne trke, jer ako možete da promijenite način na koji se zakoni primjenjuju, nema potrebe da mijenjate zakone. On je 100 odsto u pravu -naveo je Mask.

Mask je Soroša nazvao „glavnim donatorom Demokratske partije“ u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prethodno je Mask rekao da namjerava da tuži Fondaciju za otvoreno društvo kako bi zaustavio gušenje slobode govora koje sprovodi ta organizacija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()