Krvavi napad u Las Vegasu: Dvije osobe ubijene, 6 ranjenih

Napad se dogodio nešto prije ponoći, na trotoaru, a policija je saopštila da motiv napadača za sada nije poznat i da se radi na utvrđivanju njegovog incidenta

07.10.2022. 09:34
  • Podijeli:
Las_vegas_napad_foto_YT-1665128073930.webp Foto: YouTube

Muškarac star oko 30 godina uhapšen je nedugo nakon što je u zoni kazina u Las Vegasu, u Bulevaru Strip, nožem sa dugim sječivom napao osam osoba, saopštile su lokalne vlasti, a prenio Rojters.

Јedna osoba preminula je na licu mjesta, a druga u bolnici. Od šestoro povrijeđenih troje je u kritičnom stanju.

Među napadnutima su bili i turisti i lokalno stanovništvo, kažu u policiji.

Napad se dogodio nešto prije ponoći, na trotoaru. Policija je saopštila da motiv napadača za sada nije poznat i da se radi na utvrđivanju njegovog incidenta.

Las Vegas, poznat po svojim kazinima, atrakcijama i noćnom životu, bio je u oktobru 2017. godine poprište najsmrtonosnije masovne pucnjave u modernoj istoriji SAD. Tada je snajperista iz jednog hotela otvorio vatru na publiku muzičkog festivala na otvorenom i ubio 60 osoba.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()