Kanadski premijer Justin Trudeau i supruga Sophia se razvode nakon 18 godina braka

U javnosti je govorila o svom problem s bulimijom te je opisala kako je tekao njen put prema ozdravljenju

02.08.2023. 19:40
  • Podijeli:
justin trudeau reuters-64ca91c1417c0.webp Foto: Reuters

Premijer Kanade Justin Trudeau i njegova supruga Sophie razvode se nakon 18 godina. O razlozima razvoda do sada se nisu oglašavali, a kako mediji pišu do ove odluke je došlo nakon teških razgovora.

Brak premijera Kanade i stručnjakinje za odnose s javnošću važio je za skladan. Ona se primarno okrenula humanitarnom radu te se bavila se pravima žena.

U javnosti je govorila o svom problem s bulimijom te je opisala kako je tekao njen put prema ozdravljenju.

Godinama prije nego što su uplovili u bračne vode Justin i Sophie su bili prijatelji, odrasli su zajedno, jer su se njihove porodice družile.

Vjenčali su se nakon dvije godine veze 2005. godine i imaju troje djece, sina Xaviera Jamesa, Ellu-Grace Margaret, a najmlađi sin Hadrien Grégoire na svijet je stigao 2014. igodine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()