Izrael nastavlja: Ispaljene garante sa Libanske teritorije

U izvještaju se ne pominje da ima povrijeđenih.

11.11.2023. 15:58
  • Podijeli:
izrael AP PhotoLeo Correa via Tanjug-6544a23edc25b.webp Foto: AP PhotoLeo Correa via Tanjug

 Izraelske odbrambene snage /IDF/ saopštile su danas da su minobacačke granate ispaljene iz Libana na brojne vojne položaje i trupe na sjevernoj granici.

U izvještaju se ne pominje da ima povrijeđenih.

IDF u odvojenom saopštenju navodi da je vojska pogodila raketni bacač u južnom dijelu Libana, koji je ranije korišten u napadu na oblast Margaliot, prenose izraelski mediji.

U sjevernim naseljima i gradovima Kabri, Neveh, Ziv, Manot i Avdon čule su se sirene za vazdušnu opasnost.

Upozorenja su izdata nakon ponovljeni raketnih napada od strane libanske grupe Hezbolah, koja je izvršila i nekoliko napada dronovima. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()