Horor u Austriji: Udario ženu biciklom i ostavio je krvavu pored rijeke

Istraga i vještaci isključili su nasilni zločin, ali nije bilo nijednog traga počiniocu

07.03.2024. 14:46
  • Podijeli:
bečka austrijska austrija beč policija UNA-65533b05b47c1.webp Foto: UNA

Prošle godine je slučajni prolaznik pronašao ženu prekrivenu krvlju i teško povrijeđenu na stepeništu na obali Salcaha kod Halajna u pokrajini Salcburg.

Tada 32-godišnjakinja jedva je preživjela taj dan u septembru, piše austrijski Kronen. Istraga i vještaci isključili su nasilni zločin, ali nije bilo nijednog traga počiniocu.

Poslije pet mjeseci, istražitelji uz pomoć DNK analize povezali su Srbina (45) sa incidentom. Kako se navodi, njegov DNK pronađen je na odjeći povrijeđene žene koja je ostavljena da leži na stepeništu.

Srbina, koji je posljednjih godina boravio u i oko Halajna, policija je zaustavila prošle sedmice i privela do deportacije.

Osumnjičeni se tog septembarskog jutra vozio biciklom duž rijeke i imao je problem sa lancem. Kako je već potvrđeno u saobraćajnom izvještaju, on je jednostavno udario ženu svojim crvenim biciklom. Žrtva je zadobila traumatsku povredu mozga i prijelom kostiju.

Osumnjičeni trenutno šuti o tačnim okolnostima zločina i, prije svega, zašto je jednostavno ostavio ženu da leži i pobjegao.

Policija još istražuje slučaj, a on je u pritvoru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()