Brzom intervencijom 77-godišnjeg putnika u autobusu spriječena je teška saobraćajna nesreća

Prema policijskom saopštenju, 43-godišnji vozač autobusa izgubio je svijest tokom vožnje nakon što je doživio cirkulatorni kolaps

05.09.2023. 12:11
  • Podijeli:
nemački autobus pixabay-64061fd30cb82.webp Foto: Pixabay

Brzom intervencijom 77-godišnjeg putnika u autobusu spriječena je teška saobraćajna nesreća na autoputu A7 kod Memingena u Bavarskoj.

Prema policijskom saopštenju, 43-godišnji vozač autobusa izgubio je svijest tokom vožnje nakon što je doživio cirkulatorni kolaps.

"Autobus s 32 putnika u nedjelju je udario u desnu ogradu. Putnik (77)  je reagovao brzo, hrabro uhvatio volan i spriječio nesreću, saopštila je policija u ponedjeljak.

"Niko od putnika nije povrijeeđen. Vozaču autobusa pružena je ljekarska pomoć na licu mjesta", rekla je portparolka policije.

Autobus je kasnije ponovno pušten u saobraćaj. Portparolka policije nije znala reći ko je nastavio da vozi autobus.

Policija je ukupnu štetu procijenila na oko 10.000 evra, prenosi Fenix-magazin.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()