Bijela kuća: Ništa ne ukazuje na vanzemaljce

Promijenili priču

14.02.2023. 07:38
  • Podijeli:
snimak_NLO_foto_YT.jpg Foto: YouTube

Bijela kuća saopštila je da ništa ne ukazuje na to da iza serije obaranja neidentifikovanih objekata iznad SAD i Kanade stoje vanzemaljci, preneo je Rojters.

"Znam da su se postavljala pitanja, neki su bili i zabrinuti zbog ovoga, ali ne, ne postoji ništa što ukazuje na vanzemaljce", rekla je portparolka Bijele kuće Karin Žan-Pjer.

U nedjelju, američko ratno vazduhoplovstvo je saopštilo da ne odbacuje mogućnost vanzemaljskog susreta, niti je odbacilo bilo kakvo objašnjenje.

"Ne smatram da Amerikanci treba da brinu o vaznemaljcima kada je riječ o ovim objektima. Tačka", rekao je portparol Bijele kuće za nacionalnu bezbjednost Džon Kirbi.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()