Ako planirate putovanje: Poskupjela putarina u Grčkoj

Dodaje se da je jedino pojeftinjenje na putarini u Solunu na putu za Atinu (sa 1,20 na 0,90) i na putu do Promahonasa na granici sa Bugarskom (sa dva evra na 1,90)

01.04.2024. 21:24
  • Podijeli:
Autoput_putarina_naplatna stanica _Foto Putevi Srbije-6420434740d13.webp Foto: Putevi Srbije

Cijene putarina na autoputu Egnatia u sjevernoj Grčkoj od danas su veće za 30 do 35 odsto, javila je agencija MIA.

Taj autoput je od Igumenice na zapadu do granice sa Turskom kod Kipija na istoku, a putarina odmah uz granicu sa Sjevernom Makedonijom na ulazu u Grčku poskupljuje sa 1,80 na 2,40 evra, u Asprovalti sa 0,90 na 1,20 evra, u Kavali sa 1,40 na 1,85 evra.

Dodaje se da je jedino pojeftinjenje na putarini u Solunu na putu za Atinu (sa 1,20 na 0,90) i na putu do Promahonasa na granici sa Bugarskom (sa dva evra na 1,90), prenosi b92.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()