Zatvorenici ne miriju: "Kako si mogao da ubiješ dijete"

“Trebao mi je novac za svadbu”, rekao je Manev,

11.12.2023. 16:37
  • Podijeli:
Vanja Gorčevska-656d803e4b033.webp Foto: FACEBOOK

Mediji u Sjevernoj Makedoniji prenijeli su da su osumnjičeni za organizovanje i pomaganje ubistva Vanje Gorčevske (Đorčevske) zatvoreni u posebne ćelije, a kada su ih ostali zatvorenici vidjeli, vrijeđali su ih i lupali im na rešetke.

Trojica od četvorice osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske koji se nalaze u Šutki priznali su svoju krivicu i svoju ulogu u ovom gnusnom zločinu.

MMS je iz sopstvenih izvora saznao da su im, dok su bili smješteni u ćelije, stalno vikali: „Kako si mogao da ubiješ dijete“, „Zašto?“, „Zašto si ubio dijete?“

Velibor Manev, rodom iz Velesa, kratko je odgovorio: “Trebao mi je novac za svadbu”, rekao je Manev, prenosi MMS.

I taj odgovor je još više revoltirao sve – i pritvorene, i zatvorenike i zaposlene.

Manev je, nakon što se saznalo da je jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je otac dvije kćerke. Jedna je udata i ima unuče, dok druga kćerka nije.

Izvori MMS kažu i da su slična pitanja upućena Vanjinom ocu Aleksandru Gorčevskom. Kako si mogao?!“, pitali su Aleksandra, ali je on, prema MMS, po dolasku u Šutku samo ćutao.

Prije nekoliko dana, međutim, obučeni u specijalnu odjeću i gotovo na ćelavo ošišani, otac Vanje Gorčevske, Aleksandar, i trojica osumnjičenih su pod jakim policijskim obezbjeđenjem izvedeni pred sudiju,a potom je javnost vidjela njihov novi izgled.

Kasnije je priveden i vozač koji je vozio glavnoosumnjičenog Ljupča Palevskog Palča, za kojeg se vjeruje da je ubio Vanju Gorčevsku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()