Zapalio se beogradski splav: Gosti hitno evakuisani, navodno poznat uzrok požara

Na lice mjesta izašlo je jedno vatrogasno vozilo sa šest vatrogasaca, a svi gosti splava su hitno evakuisani

24.05.2024. 18:55
  • Podijeli:
splav Godo_BG-foto_telegraf-6650c3ef5c9a5.webp Foto: Telegraf.rs

U Beogradu se zapalio poznati splav Godo koji se nalazi na Savskom keju.

Na lice mjesta izašlo je jedno vatrogasno vozilo sa šest vatrogasaca, a svi gosti splava su hitno evakuisani, javio je "Telegraf.rs".

Veliki broj građana sakupio se i posmatrao gašenje požara. Prema pisanju "Telegraf.rs", kutija sa osiguračima je krenula da gori, a to je primijetila radnica iz kuhinje.

Požar je lokalizovan i svi su bezbjedni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()