Vozilo u pratnji Kurtija imalo udes

Do nesreće je došlo prilikom povratka iz baze Belvedere

11.12.2022. 22:34
  • Podijeli:
Aljbin Kurti foto Anadolija-63964cb25ede5.webp Foto: Anadolija

Automobil u pratnji premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija doživio je udes na putu ka Gnjilanu, a Kurti je objasnio da je do nesreće došlo dok su se vraćali iz baze Belvedere, koja se nalazi u južnom djelu Kosovske Mitrovice, a koju koriste specijalne jedinice *kosovske policije.

Kurti je, obraćajući se u opštini Gnjilane, rekao da niko nije povrijeđen u udesu, prenosi prištinski Reporteri.

On je objasnio da je u Gnjilane kasnio jer je bio u bazi kosovske policije u Belvederu, gde je "ostao duže nego što je planirano".

Portparol vlade Kurtija Perparim Krieziu prethodno je rekao da Kurti nije bio u vozilu koje je imalo udes.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()