Vozač početnik auto-putem jurio 254 km/h

Propisana sankcija za vozača početnika je 1.200 evra kazne te kazneni bodovi zbog kojih mu može prestati vrijediti vozačka dozvola

18.03.2024. 22:25
  • Podijeli:
divlja_voznja_foto_PrtSc-658d65d5b1c87.webp Foto: PrtSc

Slovenačka saobraćajna policija juče u poslijepodnvnim časovima na auto-putu kod sela Vihre ulovila je hrvatskog vozača koji je jurio 254 km/h.

Kako prenosi 24ur, radi se o 20-godišnjem Hrvatu kojemu je zabranjena dalja vožnja te je priveden na sud pred kojim je proveden hitni postupak.

On je uhvaćen u akciji koju su juče popodne izveli pripadnici Specijalizovane jedinice za nadzor saobraćaja na auto-putu od Obrežja do Ljubljane.

Slovenačka policija je utvrdila je da se radi o vozaču početniku, koji ima vozačku godinu i po. Propisana sankcija za vozača početnika je 1.200 evra kazne te kazneni bodovi zbog kojih mu može prestati vrijediti vozačka dozvola, prenosi Index.hr.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()