Više od 200 specijalaca ušlo u Kosovsku Mitrovicu!

Policija se rasporedila po obodu grada

08.12.2022. 22:12
  • Podijeli:
policija_kosovo - twitter-6392577b8b9c5.webp Foto: Twitter

Između 200 i 300 kosovskih specijalaca naoružanih pješice je, u pratnji brojnih oklopnih vozila, ušlo večeras iz pravca južne u sjeverni dio Kosovske Mitrovice i uputilo se u pravcu Bošnjačke mahale, saznaje Tanjug.

Specijalci su blokirali sjeverni dio Mitrovice.

Kako javlja Kosovo onlajn, specijalci su se rasporedili po obodu grada, a bacili su i dvije šok bombe.

Prema njihovim riječima, tu su da bi osigurali bezbjednost.

Istovremeno, Kosovska policija saopštila je da će narednih dana povećati prisustvo na sjeveru Kosova i navela da je to u cilju održavanja javnog reda, prenijela je Gazeta ekspres.

Kosovska policija je u saopštenju navela da su među njenim glavnim ciljevima održavanje javnog reda, garantovanje bezbjednosti, zaštita života i imovine svih građana bez razlike.

"Prioritet kosovske policije je obezbjeđivanje sigurnosti za sve građane, stoga, ocjenjujući trenutno stanje i trendove u sjevernim opštinama, policija će narednih dana pojačati prisustvo policije na sjeveru kako bi ostvarila ciljeve policije", navodi se u saopštenju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()