Uhapšeni zbog posredovanja u prostituciji: Vrbovali žene putem interneta

Iznajmljivali stanove u kojima su se one bavile prostitucijom, bez mogućnosti da biraju klijente

10.02.2023. 17:53
  • Podijeli:
policija-63c71de987cdc.webp Foto: Ilustracija

Beogradska policija uhapsila je dva lica osumnjičena za trgovinu ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Uhapšena su lica čiji su inicijali A.M. /37/ i J.Š. /30/ koja su vrbovala oštećene žene putem internet oglasa za posao sekretarica i promoterki, obećavajući im visoku zaradu.

Iz MUP-a navode da su uhapšena lica, zloupotrebljavajući teško materijalno stanje oštećenih, iznajmljivala stanove u kojima su se one bavile prostitucijom, bez mogućnosti da biraju klijente kojima su pružale seksualne usluge za novac, kao i bez mogućnosti da napuste posao.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()