Uhapšen masovni ubica

Napadač je pucao na mještane više sela u opštini Mladenovac iz automatskog naoružanja

05.05.2023. 08:18
  • Podijeli:
hapsenje kragujevac reuters-6454a4d83d55f.webp Foto: Reuters

Kako RTS saznaje masovni ubica koji je noćas ubio osam osoba i ranio 13 osoba uhapšen je u okolini Kragujevca.

Napadač je pucao na mještane više sela u opštini Mladenovac iz automatskog naoružanja.

Blažić je pobjegao sa mjesta zločina i policija je aktivno tragala za njim. To je bila opsežna pretraga terena i za napadačem se tragalo helikopterima MUP-a i termovizijskim kamerama, a na terenu su bili izvedeni i policijski psi.

Na terenu su bile policijske snage, a iznad 600 pripadnika MUP- a učestvovalo je u potrazi za Blažićem.

Podsjećamo, pucnjava se dogodila kasno sinoć nakon 23 sata u selu Dubona kada ja napadač otvorio vatru u školskom dvorištu. On je tu bio sa prijateljima, a nakon što su se posvađali otišao je kući po oružje i otvorio pucnjavu.

Odmah je objavljena informacija da je ubio 21-godišnjeg policajaca i njegovu mlađu sestru, a naknadno da ima još šest mrtvih. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić ocijenio je pucnjavu u Mladenovcu kao teroristički akt.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()