Trudna Splićanka, koja je bila na medenom mjesecu, među poginulima u Veneciji

Među 15 povrijeđenih je i četvorogodišnja djevojčica, koja je prebačena u bolnicu u Padovi

04.10.2023. 17:18
  • Podijeli:
venecija nesreca reuters-651d7fec95c01.webp Foto: Reuters

Među nastradalima u teškoj nesreći u Veneciji, kada je autobus pao sa nadvožnjaka, i hrvatska je državljanka, objavili su italijanski mediji. Radi se o mladoj ženi, koja je bila trudna i sa suprugom na medenom mjesecu.

Index je objavio da je poginula 24-godišnja državljanka Hrvatske, koja je bila trudna, a sa suprugom je bila na medenom mjesecu u Italiji. Njen muž je teško povrijeđen i nalazi se na intenzivnoj njezi.

Prema pisanju medija, riječ je o mladom bračnom paru iz Splita, koji se vjenčao prije samo tri sedmice.

Od 21 poginulog, pet je ukrajinskih državljana, Nijemac, Francuz i Italijan. Svi putnici su bili gosti kampa Hu u obližnjem mjestu Margera, gdje su se vraćali poslije posjete Veneciji.

Među 15 povrijeđenih je i četvorogodišnja djevojčica, koja je prebačena u bolnicu u Padovi. Još devet pacijenata je prevezeno u bolnicu u Trevizu, od kojih je petoro maloljetnika, a ostalih 12 nalazi se u najbližoj bolnici u Mestreu.

Nesreća se desila u utorak uvečer u 19:45 u mjestu Mestre, devet kilometara od centra Venecije, kada je autobus s turistima udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, zatim se prevrnuo i pao s visine od nešto više od 10 metara na krov.

Autobus se poslije pada zapalio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()