TikTokerka ocjenjivala sigurnost gradova: U Beogradu se nisam osjećala sigurno kao žena

Na njenoj listi se našao glavni grad Srbije

16.10.2023. 11:32
  • Podijeli:
beograd-sv-sava-karadjordje-shutterstock Hram  Svetog Save, beograd-650d7ccc4c3fd.webp Foto: Shutterstock

TikTokerka Chloe Jade, putuje svijetom i dijeli iskustva s putovanja.

Objavila je video u kojem je navela destinacije na kojima se nije osjećala sigurno kao putnica, a među njima je uvrstila i Beograd.

Chloe na svom TikTok profilui ima 300 hiljada pratitelja.

Na njenoj listi se našao glavni grad Srbije.

@chloejadetravels 5 places I felt unsafe in as a female traveler This was a video that was requested by many people so I decided that I should make it. I do wanna stress how important it is to just be vigilant and aware anywhere that you are as any person regardless of gender I also feel lucky that I have not run into more serious issues because I know a lot of women have All of these countries are amazing and you should not stigmatize any of these countries based on my experiences! This is where i felt safe: @@chloe jade - travel ##travelvlogger##marrakech ##femaletraveldestinations##pattayabeach##parisianlife##safetraveldestination##serbiatiktok ♬ Belonging - Muted

Svoje pratitelje je upozorila i kazala da je doživjela neprijatnost po samom dolasku u zemlju.

“Donekle razumijem odakle to dolazi jer je u toku rat u njihovom susjedstvu. Sve u svemu, mislim da jednostavno ne vole Amerikance, no mislim da nisam ondje provela dovoljno vremena”, zaključila je.

Osim Beograda, na njezinoj listi gradova u kojima se nije osjećala ugodno kao žena našli su se Pariz u Francuskoj, Marakeš u Maroku i Patayya na Tajlandu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()