Tijela četvorice muškaraca pronađena na više lokacija u Prištini

U izvještaju policije navodi se da istrage o smrti četiri muškarca sprovode nadležne jedinice, objavili su prištinski mediji

21.06.2024. 17:09
  • Podijeli:
Kosovo_Policija_ROSU_Foto Antonio Ahel ATAImages Pixsell-1667662732148.webp Foto: Antonio Ahel / ATA Images / Pixsell

Tijela četiri muškarca su nađena na raznim mjestima u Prištini, saopštila je policija.

U izvještaju policije navodi se da istrage o smrti četiri muškarca sprovode nadležne jedinice, objavili su prištinski mediji.

Portparolka Osnovnog tužilaštva Laureta Uljaj rekla je da su tijela poslana na obdukciju.

Ona je kazala i da Tužilaštvo u koordinaciji s policijom u posljednja 24 sata preduzima istražne radnje u cilju rasvjetljavanja okolnosti tih smrti.

"Tijela mrtvih su poslana u Institut za sudsku medicinu na obdukciju, a slučajevi su zavedeni kao 'istraga smrti'. Što se tiče detalja ovih slučajeva, u ovoj fazi ne možemo da ih podijelimo, jer čekamo obdukcione izvještaje i rezultate istrage koji će pomoći da se slučajevi u potpunosti razjasne", naglasila je ona, prenio je Kosovo online.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()