Teško nevrijeme na sjeveru Srbije: Bujice na ulicama Subotice

Automobili jedva prolaze kroz vodu

30.07.2023. 15:26
  • Podijeli:
nevreme subotica instagram 192-64c658c7164d7.webp Foto: Instagram/Printscreen/@192_rs

Republički hidrometeorološki zavod Srbije nekoliko puta upozorio je na nepogode koje stižu danas.

Kako su naveli, pljuskovi sa grmljavinom i jakim vjetrom prvo će zahvatiti područje sjeverne Bačke i sjevernog Banata, kao i u Sremu i Podrinju očekuje se pojava pljuskova sa grmljavinom i jakim vjetrom u zoni pljuska, a lokalno je moguća i pojava grada i sugradice.

Sudeći po snimcima koji se šire društvenim mrežama, prvi grad na udaru bio je Subotica.

Kako se vidi na videu objavljenom na stranici 192.rs, čitave ulice su pod vodom, a automobili se teško kreću.

Na snimku je primjetno da kiša još uvijek pada, a voda koja se nakupila na trotoaru djeluje kao rječna bujica.

Podsjetimo, RHMZ je izdao upozorenje na pljuskove i grmljavinu koji se sredinom dana očekuju na sjeveru Vojvodine, a od poslijepodneva i u ostalim krajevima, lokalno će biti praćeni gradom i jakim ili olujnim vjetrom.

Veća količina padavina - 20 do 40 mm, lokalno i više, prognozira se u toku večeri, prije svega u zapadnoj Srbije, a zatim i u regionu Šumadije, Pomoravlja i oblasti oko Zapadne Morave, sa tendencijom premještanja padavinske zone u prvom dijelu noći dalje na istok i jugoistok, naveo je RHMZ.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()