Sramna odbrana očuha djevojčice koja je preminula od povreda: "Nerviralo me kad plače“

I majka i očuh su u pritvoru, a istraga je u toku, ispituju se i komšije, rođaci

22.02.2023. 12:28
  • Podijeli:
profimedia-0316432595-zlostavljanje-1666962930986.webp Foto: Profimedia

Očuh M.N. iz Vlasotinca, koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku u stanu u Zaječaru, u početku ništa nije pričao, niti odgovarao na pitanja policije, nezvanično saznaje Kurir.

"On i njegova nevjenčana supruga biće saslušani u okviru 48 sati, koliko im je određen pritvor. Prilikom hapšenja majka djevojčice je jezivo plakala dok je očuh ćutao. Više puta ga je policija pitala: 'Zašto to učini, čovječe?!' On je tek nakon poduže ćutnje tiho rekao: 'Plakala je. Nerviralo me uvijek kad plače. Nisam je mnogo tukao'", saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Majka je, kako se sumnja, znala i gledala kako njen nevjenčani suprug nebrojeno puta udara njenu kćerkicu. Nažalost, nikada ga nije prijavila zbog toga.

I majka i očuh su u pritvoru. Istraga je u toku, ispituju se i komšije, rođaci.

Inače, kada su donijeli djevojčicu na Dječje odjeljenje zaječarske bolnice, ljekari su odmah vidjeli da je riječ o teškim povredama.

Pokušavali su da reanimiraju djevojčicu i istovremeno javili da se spremi sanitet koji bi dijete prebacio hitno do Niša. Nažalost, sanitet nije bio potreban.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()