Račun iz Srbije završio na Twitteru: Detalj izazvao lavinu komentara

Veliki iznos računa nije najzabavniji dio priče

20.01.2023. 08:07
  • Podijeli:
Kopaonik_foto_wikimedia-6398263ecc97e.webp Foto: Wikimedia

Twitterom se širi račun s Kopaonika u Srbiji koji iznosi gotovo 400 KM.

Ali, veliki iznos računa nije najzabavniji dio priče. Račun je neko na internet postavio s ciljem da se požali na cijene, ali tviteraši su brzo primijetili da on i nije toliko velik s obzirom na to koliko se popilo.

Na računu se vidi da su turisti popili 41 rakiju, konkretno medicu, te da je na to otpalo više od 250 KM.

Osim u 41 rakiji, turisti su uživali u jajima s kobasicom, capuccinu, Coca-Coli, kruhu, čaju od đumbira, telećoj supi, kuhanom vinu, piti od jabuka, telećem burgeru i pilećem filetu sa žara, piše Index.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()