Pretučeni dječak: Udarali su me i šutirali gdje su stigli!

Lazar je naglasio da ga je strah zbog napada i da mu nije jasno zbog čega je pretučen

22.01.2023. 16:16
  • Podijeli:
Lazar Milutinovic screenshot Kosovo online-63cd53190730c.webp Foto: screenshot Kosovo online

Lazar Milutinović (15), koga su jutros u Suvom Dolu pretukla četvorica Albanaca, pušten je na kućno liječenje, a dječak je izjavio da mu nije jasno zašto su ga napali.

"Jutros sam krenuo na posao i presreo me je auto. Rekli su mi nešto na albanskom, ja to nisam razumeo, spustio sam glavu i nastavio dalje. Oni su izašli iz auta, ja sam krenuo da bežim od njih, ali su me sustigli, uhvatili i onda su me šutirali i udarali gde su stigli. Ništa mi nisu rekli, samo su me tukli i uzeli su mi telefon iz jakne", ispričao je Lazar za Kosovo onlajn.

Dodao je da mu se ovako nešto prvi put desilo i da nikad do sada nije imao problema sa komšijama Albancima.

Lazar je naglasio da ga je strah zbog napada i da mu nije jasno zbog čega je pretučen, dodajući "Da li im smeta što sam Srbin ili nešto drugo, stvarno mi nije jasno".

Lazarov otac Zlatibor je naveo da mu je u policijskoj stanici u južnom dijelu Kosovske Mitrovice rečeno da će biti preduzeto sve da napadači budu otkriveni, ali je poručio da u to ne vjeruje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()