Prelazio ulicu van pješačkog, pa poginuo: Na licu mjesta podlegao

Osnovno javno tužilaštvo naložilo je da se uradi obdukcija nakon čega će biti poznato više informacija.

27.10.2023. 18:47
  • Podijeli:
policija srbija mup srbije-6537a00a2bc17.webp Foto: MUP RS

Sinoć oko 22 sata u Ulici Dimitrija Tucovića kod Auto centra u Pančevu poginuo je pješak koji je prelazio ulicu van obeleženog pješačkog prelaza kada je na njega naleteo automobil marke reno, potvrđeno je portalu ZdravoPančevo iz PU u Pančevu.

Kako se saznaje, riječ je o 45-godišnjem muškarcu iz Kačareva koji je, kako je potvrdila i Služba hitne pomoći Doma zdravlja Pančevo, na licu mjesta podlegao povredama.

 "Čovjek je prelazio ulicu na udaljenosti manjoj od 100 metara od jpešačkog prelaza. Vozač vozila nije adekvatno prilagodio brzinu stanju puta i uslovima saobraćaja" – naveo je portparol policijske uprave.

Osnovno javno tužilaštvo naložilo je da se uradi obdukcija nakon čega će biti poznato više informacija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()