Poruka u snijegu ispred dječije bolnice u Beogradu rasplakala internet

On je u snijegu ispod prozora sobe napisao: "Volim te, sine"

21.01.2024. 13:50
  • Podijeli:
Beograd_bolnica_poruka_foto_Instagram-65ace45c62053.webp Foto: Instagram/serbialive_beograd

Jedan otac obradovao je svog sina koji se nalazi na liječenju u dječijoj klinici Tiršova u Beogradu porukom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

On je u snijegu ispod prozora sobe napisao: "Volim te, sine".

Fotografija je snimljena s jednog od bolničkih prozora i podijeljena na Instagram stranici "serbialive_beograd" te je ubrzo postala viralna na internetu.

"Od ovoga knedla ko bilijar kugla. Nek' ti je živ i zdrav ljudino", "Bravo za tatu", "Poštovanje, naklon. Djetetu, neka je živo i zdravo", "Ljubav za svu djecu, bravo divni čovječe",️"Jednom rječju, to je pravi roditelj, to je ljubav", "Brz oporavak tvom sinu legendo. Sve u si nas dodirnuo ovom fotografijom", "Rasplakala sam se", "Svaka čast ljudino", samo su neki od komentara na internetu.

Brojne poznate osobe podijelile su ovu fotografiju na svom Instagram profilu, a među njima i hrvatska pjevačica Severina.

Uz fotografiju dodala je i pjesmu "Uspavanka za dečaka" Đorđa Balaševića.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()