Policija osnovnoj školi donirala opremu za uzgoj marihuane

"Oprema je predata direktorici škole", prenijeli su mediji

09.02.2023. 16:06
  • Podijeli:
Marihuana_Pixabay.jpg Foto: Pixabay

Policija brodsko-posavska je jednoj osnovnoj školi u Slavonskom Brodu donirala opremu za uzgoj marihuane, oduzetu od osumnjičenog zajedno sa drogom koja je uništena.

Policija je saopštila da su, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičenom pored marihuane oduzeta i oprema koja je data na dalje postupanje Opštinskom sudu, koji je naložio uništenje droge.

Sud je istovremeo odlučio da oprema koju je osumnjičeni koristio za proizvodnju droge bude donirana Srednjoj školi "Matija Antun Reljković".

Tako je, prema odluci suda, ovoj školi donirano 12 LED lampi, četiri žarulje, pet ventilatora, ovlaživač vazduha, grejalica,  PVC račva s ugrađenim filterom za vazduh i digitalni merač temperature i vlage.

"Oprema je predata direktorici škole", prenijeli su mediji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()