Pogledajte snimak bahate vožnje: Vozač BMW pretiče kolonu trotoarom dok ljudi prolaze

Pješaci su u nevjerici posmatrali šta se dešava, neki su se sklanjali

06.02.2023. 20:39
  • Podijeli:
bmw_trotoar_voznja_foto_Instagram-63e0ad82cab29.webp Foto: Instagram/balkanskivozaci_

Šokantan video nevjerovatno bahatog ponašanja u saobraćaju na ovim prostorima objavljen je na društvenim mrežama.

Na snimku na Instagram stranici Balkanski vozači vidi se vozač BMW koji u jednom trenutku zbog gužve u saobraćaju prelazi automobilom na trotoar i kreće u preticanje kolone.

Pješaci su u nevjerici posmatrali šta se dešava, neki su se sklanjali, a neki od njih savim opravdano ovom bahatom vozaču nisu ni htjeli da se sklone, pišu srbijanski mediji.

Da stvar bude još gora, vozač BMW sve vrijeme snima svoje “remek-djelo”. Pritom po trotoaru vozi potpuno mirno i opušteno, kao po regularnoj saobraćajnici namijenjenoj za motorna vozila, usput slušajući jedan narodnjački hit.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()