Plenković: Iz grčkog zatvora pušten 41 navijač, platili smo troškove za 29

Bad Blue Boysi demantovali premijera Hrvatske

13.12.2023. 13:53
  • Podijeli:
aek atina reuters-64d22b0089bb7.webp Foto: Reuters

 

Premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je danas na sjednici vlade da je 41 hrvatski državljanin pušten iz zatvora u Grčkoj te da je ambasada pružila novčanu pomoć za 29 hrvatskih državljana.

"Mi ćemo i dalje davati, ne samo njima već svim hrvatskim državljanima koji su vani, pomoć koju će trebati", rekao je Plenković.

To je u suprotnosti s onim što su nedavno rekli Bad Blue Boysi. Oni su kazali da su svi troškovi uhapšenih navijača plaćeni iz donacija.

"Suprotno napisima u pojedinim medijima, troškovi odbrane kao i svi drugi troškovi za našu braću u Grčkoj plaćeni su donacijama njihovih porodica te Bad Blue Boysa i ostalih navijača Dinama, kao i navijača nekih drugih klubova. Svima njima se i ovim putem zahvaljujemo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()