Panika na ulicama Splita: Muškarac vikao da ima bombu

Policija i specijalna policija u Splitu blokirala je stambenu zgradu u Sukoišanskoj ulici, u blizini mjesta gdje se održava festival Ultra

08.07.2023. 14:25
  • Podijeli:
Split_foto Pixabay_02.jpg Foto: Pixabay

Policija je dobila dojavu oko 09.30 časova da jedan muškarac šeta oko zgrade i viče da ima bombu, prenosi "Dalmatinski" portal.

Dok su policajci došli, muškarac se već zatvorio u stan. Unutra je bio s još jednom osobom.

Nakon dužih pregovora, muškarac je izašao van. Policija nije provalila u stan, a muškarca su odveli u bolnicu na pregled.

"Dalmatinski" portal je objavio kako je policiji predao prazno tijelo bombe bez eksplozivnog punjenja.

U toku je pretraga stana i vozila. Istraga će pokazati odakle je privedeni nabavio bombu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()