Nepovoljni vremenski uslovi: Zaustavljeni trajekti i brodske linije

Trajekt na liniji Trogir-Drvenik Mali-Drvenik Veliki prevozi samo putničke automobile i teretna vozila nosivosti do tri tone na relaciji za Drvenik Mali.

21.10.2023. 14:17
  • Podijeli:
Dubrovnik_PIXABAY.jpg Foto: Pixabay

 Na hrvatskom primorju danas su zbog nepovoljnih vremenskih uslova u prekidu trajektne, katamaranske i brodske linije na splitskom i dubrovačkom području.

Iz Hrvatskog autokluba saopšteno je da su u prekidu trajektne linije Split-Vis, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik, katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Split-Vis, Korčula-Hvar-Split, te brodske linije Komiža-Biševo, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik  .

Trajekt na liniji Trogir-Drvenik Mali-Drvenik Veliki prevozi samo putničke automobile i teretna vozila nosivosti do tri tone na relaciji za Drvenik Mali.

Državni hidrometeorološki zavod izdao je za danas narandžasto upozorenje zbog opasnosti od obilne kiše i grmljavinskog nevremena za istok Hrvatske, Gorski kotar i Liku, obalu od Zadra do Dubrovnika, te dalmatinsko zaleđe. Najveće šanse za grmljavinsko nevrijeme su na istoku i jugu.

Za jug Hrvatske narandžasto upozorenje na snazi je mjestimično i zbog mogućeg olujnog juga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()