Nastavlja se potraga za dječakom kojeg je talas povukao u more

Voda ga povukla sa šetališta

20.01.2023. 08:53
  • Podijeli:
policija-rotacija-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Traganje za trinaestogodišnjakom kojeg je u utorak, 17. januara, u večernjim časovima na šetalištu Pet Danica u Herceg Novom talas povukao u more, biće danas nastavljeno.

Nestalog dječaka juče je tražilo devet plovila Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama, Uprave policije, Mornarice Vojske Crne Gore, Lučke kapetanije Kotor, kao i privatnih firmi koje imaju ugovor sa Upravom pomorske sigurnosti za asistiranje prilikom intervencija u vanrednim događajima na moru.

Iz vazduha je akvatorijum Topaljskog zaliva pretraživao helikopter Vazduhoplovstva Vojske Crne Gore, a ronioci Ronilačkog centra za podvodno deminiranje i obuku ronilaca u dva navrata su pretražili podmorje u neposrednoj blizini lokacije gdje je dječaka sa kopna odvukao talas.

Tokom jučerašnjeg dana u večernjim časovima jedan od helikoptera Evropske agencije za zaštitu granica (Fronteks) letio je nad hercegnovskom obalom.

Trinaestogodišnji N.V. iz Herceg Novog nestao je u utorak, 17. januara, oko 22 časa sa šetališta Pet Danica u Herceg Novom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()