Na obali Jadrana zasjala je najveća okićena jelka u Crnoj Gori

Jedna od četiri takve u ovom dijelu Evrope

04.12.2022. 23:29
  • Podijeli:
foto_MediaBiro (1)-638d1f4036c10.webp Foto: MediaBiro

Svečano paljenje najveće novogodišnje jelke u Crnoj Gori odigralo se tokom vikenda na Portonovi marina trgu, kod Herceg Novog.

Atmosferu su upotpunile praznične dekoracije i nastup dječijeg hora Cvrkutići, kao i kulturno-umjetničkog društvo Sloga.

Veliki broj Novljana, ali turista, te posjetilaca iz okolnih gradova, uživao je u prazničnom ambijentu.

- Večeras smo upalili najveću jelku u Crnoj Gori, ovo je jedna od četiri takve jelke u ovom dijelu Evrope i posjetioci i građani Herceg Novog moćiće da vide ukrase koji se prvi put koriste, naglasila je Adrijane Husić iz resorta Portonovi.

Domaćini poručuju da je ovakva praznična dekoracija donijela duh velikih gradova na obalu Jadrana i u Herceg Novi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()