More na jadransku plažu izbacilo kravu

Nadležne službe izvukle su tijelo krave i prevezle je dalje kamionom

30.08.2023. 12:35
  • Podijeli:
krava_lesina_more_Hrvatska_foto_PrtSc Cropped-64ef108bcd0c1.webp Foto: PrtSc

More u Komiži, na hrvatskom primorju, u srijedu ujutro je na obalu izbacilo kravu.

Čitateljka N1 Hrvatska poslala je nekoliko snimaka na kojima se vidi krava na plaži.

Nadležne službe izvukle su tijelo krave i prevezle je dalje kamionom. Sinoć je, podsjetimo, Komižu zahvatio jak jugozapadni vjetar, tzv. garbinada.

"Lešina je uklonjena pre 15-ak minuta, odvezlo ju je komunalno društvo grada Visa i oni će dalje postupati", kazali su iz Grada Komiže.

Na upit o tome kako je krava uopće dospjela u ovo područje, iz Grada pretpostavljaju da je nevrijeme vjerovatno donijelo tijelo goveda.

"Moglo je od bilo kuda, ovih dana je bio strašan garbin (jugozapadni vetar, op. a.) u Komiži. On donese svašta. Tu niko nema domaće životinje, na ostrvu imaju možda dvije krave, a možda ni toliko. Teško da je to životinja s ostrva, vjerovatno je more donijelo odnekud", rekli su iz Grada i dodali:

"Komiži ne smeta bura, ali kad je garbin, more ulazi i u kuće. Na ostrvu praktički da i nema domaćih životinja tako da ko zna od kuda je more donijelo tu životinju".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()