Maskirana takmičarka izvela hit Halida Bešlića: Mnogi misle da je riječ o Jadranki Kosor

Neki su se ipak dvoumili između bivše premijerke susjedne Hrvatske i pjevačice Alke Vuice

17.04.2023. 20:39
  • Podijeli:
Kosor_pjevanje_foto_TikTok-643d6b19e7ed1.webp Foto: TikTok/maskedsingercro

Posljednju epizodu showa "Masked Singer" obilježio je i nastup Kraljice koja je izvela pjesmu "Iznad Tešnja", a žiri kao i gledaoci bili su uvjereni da se ispod maske krije Jadranka Kosor.

U ovosedmičnoj emisiji "Masked Singera" takmičenje je napustio Vrtni patuljak, a ispod maske krio se hrvatski glumac i muzičar Miran Kurspahić.

U emisiji se šest maskiranih takmičara borilo u muzičkim duelima. Jedan od njih činili su Medo i Kraljica. Kraljica je u ovom duelu izvela pjesmu "Bella Ciao".

Potom je u rundi "Posljednja šansa" izvela hit Halida Bešlića "Iznad Tešnja" čime je oduševila publiku, a mnogi su uvjereni da se ispod maske krila Jadranka Kosor.

"Kraljica je Jadranka Kosor, jedan kroz jedan", kazao je Saša Lozar.

U komentarima na društvenim mrežama mnogi su imali isto mišljenje te su pisali da se ispod maske Kraljice "100 posto krije Jadranka" te su je hvalili za odabir pjesme.

Neki su se ipak dvoumili između bivše premijerke susjedne Hrvatske i pjevačice Alke Vuice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()