Ljekar priveden pred djecom na Jarinju

Ljekar iz Kosovske Mitrovice priveden dok je vozio djecu na slavu u opštinu Srbica

07.04.2023. 19:34
  • Podijeli:
tablice kosovo jarinje profimedia-1668962403343.webp Foto: Profimedia

Srbin Nikola Todorović, ljekar zaposlen u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, priveden je danas na prelazu Jarinje, dok je vozio maloljetnu djecu u opštinu Srbica, na porodičnu krsnu slavu, saopšteno je iz Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Pripadnici Kosovske policije zaustavili su Todorovića zbog nedostajuće dokumentacije za djecu, izveli djecu iz vozila i maltretirali Todorovića pred njima, a kada im se usprotivio, priveli su ga. 

Kancelarija za Kosovo i Metohiju odmah je angažovala advokata uhapšenom Todoroviću. 

U saopštenju Kancelarije ocjenjuje se da je riječ o još jednom slučaju iživljavanja od Kosovske policije koja svakodnevno traži izgovore i opravdanja da bi maltretirala i privodila Srbe. 

Iz Kancelarije navode da se slučaj Todorovića izdvaja po tome što je maltretiranje doživio pred troje djece od 12, osam i pet godina i to na krsnu slavu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()