Lisica ušetala u spavaću sobu, intervenisali vatrogasci

U spavaću sobu kuće u blizini Petrinje ušetala lisica, šokirana vlasnica, inače starija žena, pozvala pomoć, pa su intervenisali vatrogasci koji su uhvatili lisicu i ponovo je pustili u prirodu

19.06.2023. 16:41
  • Podijeli:
lisica_soba-6490271b121e6.webp Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Petrinje

Neobičan slučaj dogodio se juče uveče iza 20 sati u mjestu Hrastovica južno od Petrinje. Riječ je o naselju oslonjenom na šumski predio prepun divljači.

Lokalni portal Danica prenio je saopštenje vatrogasnog udruženja JVP Petrinja, prenijela je Nova.rs.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()