Još jedna dojava o bombi

Za prethodne dojave utvrđeno je da su bile lažne

26.12.2022. 11:49
  • Podijeli:
nogomet škola Zagreb gimnazija 01_Una TV-1669133808945.webp Foto: UNA / Ilustracija

Učenici Srednje mješovite škole "Bratstvo - jedinstvo" u Ulcinju evakuisani su zbog dojave o postavljenoj bombi, potvrđeno je Srni u Ministarstvu prosvjete Crne Gore.

Službenici Uprave policije Crne Gore su u školi i provjeravaju prijavu.

I prošle sedmice na mejl adrese više škola u Crnoj Gori stizale su dojave o postavljenim bombama za koje je utvređno da su bile lažne.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()